All you have to do is bike

Als wielrenner wil je optimaal presteren. Je vraagt het uiterste van je lichaam en je materiaal. Of je wilt gewoon lekker wielrennen en genieten van de omgeving en de inspanning. Onze partners zijn allen professionals op hun gebied die jou weer een stukje verder kunnen helpen. Met trots presenteren wij jou onze partners. Wij zijn blij dat wij met hen samen mogen werken en hebben het volste vertrouwen in hun kunnen. Neem gerust contact met ze op met je vragen en ze helpen je graag!

Onze partners


Dr.Bike is een gerenommeerde fietsenzaak in Granada, gespecialiseerd in racefietsen en mountainbikes. Daarnaast is Dr.Bike dealer van o.a. het merk Giant, het merk racefietsen wat wielrenvakantie.nl gebruikt. Het onderhoud van de racefietsen vindt plaats bij Dr.Bike zodat goed onderhoud en de juiste Giant materialen gegarandeerd is.

SportvoedingWielrennen.nl verkoopt diverse merken sportvoeding en accessoires speciaal gericht op de behoefte van de wielrenner. Door de makkelijke zoekfuncties in de website vind elke wielrenner precies wat hij nodig heeft tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Daarnaast vind je er ook veel informatie over tochten en beklimmingen, en sportvoedingadviezen. Heb je een vraag over sportvoeding? Neem gerust contact met ze op via info@sportvoedingwielrennen.nl.

SportvoedingWielrennen.nl zit ook op Facebook en op STRAVA.

Wielrenvakantie.nl wordt gesupport door Giant. Giant werd 40 jaar geleden opgericht met een missie om betere bikes te bouwen en fietsen als lifestyle aantrekkelijker maken voor meer mensen door betere bikes, betere uitrusting, betere technologie.  Momenteel sponseren ze de Nederlandse wielerploeg Giant-Shimano.

RIDE LIFE. RIDE GIANT.

Grandioos Granada is een website met veel diverse en leuke informatie en tips over de magische stad Granada. Elke reiziger vindt wat hij of zij nodig heeft voor een trip naar Granada, ook de wielrenner! Voor o.a. de leukste bezienswaardigheden, mooiste wielrenspots en lekkerste restaurantjes ga je naar Grandioos Granada!

Ook de omgeving ontdekken? Op partnerwebsite Magnifiek Malaga vind je meer informatie over de prachtige stad Málaga.

×

Powered by WhatsApp Chat

× App