All you have to do is bike

Vraag en antwoorden


1. Zijn de routes niet te zwaar of te licht?

De routes zijn eenvoudig te verkleinen en vergroten, mochten ze te zwaar of te licht zijn. Zelfs tijdens de tochten kunnen ze ingekort of verlengd worden. Dagelijks voor het ontbijt worden de routes met je doorgenomen en kun je je wensen aangeven.

2. Is het niet te warm om te fietsen in Zuid-Spanje?

Door de ligging van Granada vlak bij de Sierra Nevada (berggebied tussen Granada en de zee) ontstaan grote temperatuurverschillen tussen de dag en de nacht. De temperatuur daalt ’s nachts flink en overdag lopen de temperaturen weer snel op naar zomerse hoogte als de zon achter de bergen te voorschijn komt. Hierdoor is het in de zomermaanden (juli & augustus) heerlijk om te fietsen tussen 8:00 – 14:00. In de overige maanden van het jaar kun je de hele dag fietsen. Voor meer info over het klimaat: www.klimaatinfo.nl/spanje/granada.

3. Hoe kan ik het makkelijkst in Granada komen?

Je kan het beste op Malaga vliegen. Vanuit Nederland vertrekken dagelijkse vluchten van Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Met een huurauto ben je binnen 1,5 uur rijden bij je hotel in de omgeving van Granada. Vanaf het vliegveld in Malaga vertrekken rechtstreekse bussen near het busstation in Granada. Kijk hier voor meer info over de bustijden. Daarnaast bieden we ook Airport transfers aan, voor prijzen ga naar arrangementen en prijzen.

4. Is het ook mogelijk om alleen te komen?

Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen te komen. Hiervoor bieden we het GPS-arrangement aan, zodat alle mooie routes op een Garmin staan (en uiteraard staan we standby mocht er iets gebeuren). 

5. Ik wil mijn eigen fiets meenemen, kan dit?

Wij adviseren  om je eigen fiets niet mee te nemen. Wielrenvakantie.nl heeft zeer goede racefietsen in verschillende maten en het scheelt gedoe met verpakking en transport regelen, risico op beschadiging tijdens transport en slijtage. Bij aankomst staat direct een racefiets voor je klaar, gepoetst en al en aan het eind van je wielrenvakantie kun je hem weer ongepoetst inleveren.  Wil je toch liever je eigen fiets, houd dan wel rekening met beperkte vervoermogelijkheden en bijkomende kosten van de vliegmaatschappij. Meestal staat deze info op hun website.

6. Hoe werkt de 10% korting bij SportvoedingWielrennen.nl?

Heel simpel. Je gaat naar de site van SportvoedingWielrennen.nl en maakt een account aan. Vervolgens stuur je een mail naar info@sportvoedingwielrennen.nl  met als vermelding: klant Wielrenvakantie.nl. Vervolgens ontvang je 10% korting op je bestelling van een wielrenvakantie.nl sportvoedingspakket die je uiteraard helemaal naar je eigen wensen en voorkeuren kan samenstellen.

7. Ik wil graag komen met mijn vrouw/vriendin (of man/vriend), maar zij (/hij) gaat niet fietsen, kan dit?

Ik wil graag met iemand anders komen, maar die gaat niet fietsen, kan dit?

Natuurlijk kan dit. In de omgeving van Granada is genoeg te doen als jij lekker aan het fietsen bent. Voor meer info stuur een mail naar albert@wielrenvakantie.nl

× App