All you have to do is bike

Wie ben ik?


#1: Wil je trainen voor het nieuwe seizoen of voor een groot wielerevenement (bv. de Amstel Gold Race, Limburgs Mooiste, Alpe d’ Huez of de Dolomieten marathon), wil je op hoogtestage of wil je een prachtige wielrenvakantie, hier in de Sierra Neveda kan het allemaal. Wielrenvakantie.nl biedt je – ongeacht je niveau – een geweldige fietsvakantie in de prachtige omgeving van de Sierra Nevada.
 
 
#2: De Sierra Nevada en zijn omgeving heeft alles, van uitdagende beklimmingen (en afdalingen) tot mooie routes door de typische witte Andalusische dorpjes, olijfgaarden en nationale parken. Zelfs tot aan het strand. Hier vind je ruwe onherbergzame landschappen met adembenemende uitzichten. Op rustige wegen waan je je af en toe in niemandsland. Terwijl de uitdagende cols van de Sierra Nevada binnen handbereik zijn.
 
 
#3Dit gebied trekt al decenia lang touristen, en niet alleen voor Granada met het prachtige La Alhambra, maar ook voor de prachtige omgeving, de natuur en voor het eten, de cultuur en de sfeer. Niet verassend dat wielrenners (samen met hun maten of partners) hier komen om daar naast het fietsen ook van te genieten.
 
 
#4: Dit gebied biedt wielrenner gemiddeld 320 dagen zon per jaar (en wat is er nu lekkerder dan heerlijk in het zonnetje te fietsen?)
 
 

#5Professionals trainen regelmatig in dit gebied ter voorbereiding op de grote rondes, zoals de Giro d’Italia, de Tour de France en de Vuelta a España. Zo hebben we Valverde, Mollema, Kittel, Degenkolb, Kelderman, Dumoulin, enz. langs zien fietsen. Als het voor hen de beste plek is om te trainen, zal het jou zeer waarschijnlijk ook erg goed bevallen. Laat je niet afschrikken als je net begonnen bent met wielrennen, we hebben hier routes voor elk niveau. Het belangrijkste is dat jij geniet van het fietsen en een goede tijd hebt hier.

Wie ben ik 1

Wie ben ik 2

Geen stress onderweg

Geen stress onderweg


Als jij dat wilt, fiets ik de hele week met je mee. Geen stress over waar je naar toe moet of waar je het beste onderweg kunt genieten van een koffietje. Ik neem je mee naar de mooiste wegen en laat de mooiste uitzichten en plekjes zien.

  • test 75% 75%
  • Alweer 'n test 50% 50%

Dagindeling


Iedere ochtend na een goed fietsontbijt nemen we de route van die dag door, checken de racefietsen waarna we tussen 9:00 en 10:30 vertrekken. Afhankelijk van de tocht zijn we tussen 14:00 - 17:00 terug bij het hotel. Waarbij onderweg als je dat wil van een uitgebreide Spaanse lunch genoten kan worden in een van de lokale restaurants. De lunch is de belangrijkste maaltijd van de dag voor de Spanjaarden, dat wil je niet missen.

De rest van de dag kun je zelf invullen: uitrusten bij het zwembad, relaxen, wandelen in de omgeving of de stad Granada verkennen. Uiteraard kunnen we je van de nodige tips voorzien.

%

Arrangementen


In deze wielrenvakantie zorgen we dat jij een onbezorgde tijd hebt, zodat jij je volledig op het fietsen kunt concentreren.

De arrangementen zijn inclusief:

  • hotelovernachtingen inclusief fietsontbijt
  • goede racefiets (incl. reservebanden en overig materiaal)
  • mooiste routes voor elk niveau
  • begeleiding in overleg, variërend van GPS, meefietsen tot aan stand-by
  • 10% korting op je sportvoedingspakket bij sportvoedingwielrennen.nl
  • dagelijkse wasservice voor je fietstenue (alleen bij Luxe-arrangement)
  • optioneel: fotoreportage

Een wielrenvakantie.nl kan vanaf  dagen (3 nachten).

Kom je alleen of met een groep? Voor een week, een weekend of special? Klik hier voor meer informatie over de arrangementen en specials.

[et_pb_booked_calendar _builder_version="3.16.1" calendar_selector="0" month_row_color="#ffffff" day_row_color="#f4235a" animation_style="fade" month_row_font_color="#282828" day_row_font_color="#ffffff" normal_day_cell_font_color="#282828" active_day_cell_font_color="#2259f4" button_before_color="#f4235a" button_after_color="#f4235a" button_font_color="#ffffff" /]

Specials


Naast de arrangement biedt Wielrenvakantie.nl ook diverse specials aan.

Verblijf je liever met meerdere wielrenners in een Spaanse villa? Dan is de Sierra Nevada Fietsweek iets voor jou!

Altijd al een keer de hoogst geasfalteerde weg van Europe willen beklimmen, met zijn top op 3.396m hoogte? Wielrenvakantie.nl organiseert 2X per jaar de Pico Veleta Challenge.

Of wil je gelijk vanaf vliegveld Malaga een rondrit door Andalusië maken? Dat kan ook, klik dan hier.

Of zoek je nog een pittige uitdaging? Jaarlijks wordt de Sierra Neveda limite georganiseerd. Een Cyclo van 180 kilometer en 5.000 hoogtemeters slingerend door de omgeving van de Sierra Nevada.

Heb je vragen of specifieke wensen, neem dan contact op via info@wielrenvakantie.nl.

Niet vergeten!


Of je nu een ervaren wielrenner bent, of net begonnen, 20 of 70 jaar oud, wij zorgen ervoor dat je een geweldige fietstijd hebt hier. Je fietsdag begint op het moment dat je wakker wordt in je hotel. We passen de routes aan naar jou wensen en niveau, zodat jij optimaal kunt genieten van het wielrennen en de mooiste routes fietsen die je ooit hebt gedaan. Het is per slot van rekening jou wielrenvakantie, toch?

Sportvoeding is erg persoonlijk, daarom heeft Wielrenvakantie.nl een partnerschap met SportvoedingWielrennen.nl. Je ontvangt 10% korting bij bestelling van je wielrenvakantie.nl sportvoedingspakket bij SportvoedingWielrennen.nl. Zo heb je je eigen favoriete sportvoeding bij je als je hier komt wielrennen in Spanje. Hoe werkt het? Maak een account aan bij SportvoedingWielrennen.nl en stuur een mail naar info@sportvoedingwielrennen.nl met als vermelding: klant Wielrenvakantie.nl.

× App