Gravelrites vakantie

Gravelbike vakantie in Andalusië, Zuid-Spanje

Wielrenvakantie.nl biedt nu ook de mogelijkheid om te gravelen in de prachtige omgeving van de Sierra Nevada in Zuid-Spanje (bij Granada). Een prachtig ruw heuvel en bergachtig gebied met zowel ‘vlakkere routes’ door de olijfvelden als ‘pittigere routes’ met de benodigde beklimmingen in de Sierra Nevada en uitdagende routes hoog de bergen in. We kennen de streek door en door en nemen je mee op de mooiste tochten met geweldige uitzichten en door prachtige natuur waar je je soms in niemandsland waant. Kortom, de ideale omgeving voor een prachtige gravelfiets vakantie. 

Gravelrites vakantie 1

Specials

Naar de top van Europa fietsen? Doe de Pico Veleta Challenge

Altijd al een keer de hoogst geasfalteerde weg van Europe willen beklimmen? Een beklimming van 38 kilometer en de top op 3.396m hoogte? Wielrenvakantie.nl organiseert 2x per jaar (zomer/einde zomer) de Pico Veleta Challenge.

Zoek je nog een uitdaging? Kom dan naar de Sierra Neveda Limite

Altijd al een keer een goed georganiseerde prachtige tocht willen rijden in de omgeving van de Sierra Nevada, Andalusië (Zuid-Spanje)? Dat kan nu. Jaarlijks wordt een prachtige Cyclo georganiseerd, de Sierra Nevada Limite (vaak eind juni/begin juli).

Gelijk vanuit het vliegtuig op de racefiets? Doe dan de Rondrit Andalusië

Altijd al een keer door Andalusië willen fietsen? Dat kan, waarbij je direct vanaf het vliegveld Malaga op de racefiets kan stappen voor een aantal prachtige routes in Andalusië (met verschillende verblijfplaatsen). Voor meer info, klik hier.

 

× App