Rondrit Andalusië

RONDRIT ANDALUSIË: VANUIT HET VLIEGTUIG DIRECT OP JE RACEFIETS!

Wil je direct vanuit het vliegtuig op je racefiets? Dat kan! Wielrenvakantie.nl organiseert een rondrit door Andalusië. Dit is een 7-daagse (6 nachten) wielertocht door (Zuid-Spanje) op de racefiets. Een tocht met uitdagende beklimmingen, heerlijke afdalingen en rustige wegen. Geniet tijdens het wielrennen van de prachtige omgeving, rijke historie, schitterende steden en de traditionele witte Andalusische dorpjes. 

De rondrit Andalusië start in Malaga, direct vanaf het vliegveld op de racefiets naar Viñuela (verblijf je 2 nachten). Daarna gaat de rondrit verder naar Granada (op de fiets uiteraard). In de omgeving van Granada verblijf je drie dagen, waar tijd is om deze prachtige stad te bezoeken, of bijvoorbeeld de Pico Veleta te beklimmen. Daarna gaat de laatste rit naar de kust (Almuñecar) waar je één nacht verblijft. Vanaf Almuñecar kun je op de laatste dag terug op de fiets naar Malaga Airport of we regelen een airporttransfer (ook afhankelijk van tijdstip van vliegen)

Rondrit Andalusië 1

Programma Rondrit Andalusië

b3lineicon|b3icon-plug||Plug
dag 1

Dag 1:

Aankomst op Malaga Airport (Spanje). Afhankelijk van het aankomsttijdstip spring je gelijk op de racefiets en maak je de eerste mooie tocht naar jullie eerst verblijfplaats. Jullie bagage pikken we op bij het vliegveld en we zorgen ervoor dat het klaar staat als jullie bij het eerste hotel aankomen. 

Dag 2

Dag 2

Op deze dag maken jullie een prachtige tocht vanuit jullie eerste standplaats, waar jullie 2 nachten verblijven.

Dag 3

Dag 3

Dit is weer een ‘ transferdag’ naar jullie volgende standplaats. ‘S ochtends bij het vertrek, wordt jullie bagage opgepikt, waarna jullie via een prachtige route naar het volgende hotel in de omgeving van Granada fietsen waar julie 3 nachten verblijven. Bij aankomst in dit hotel zal de bagage gereed staan voor jullie.

Dag 4 -5

Dag 4 - 5

Deze dagen kunnen jullie weer een aantal prachtige tochten in de omgeving van Granada maken of kunnen jullie de Pico Veleta beklimmen.

Dag 6

Dag 6

Dit is weer een ‘ transferdag’ naar je volgende standplaats, waar je via een prachtige route naar de kust rijdt. Ook deze dag wordt jullie bagage bij vertrek opgehaald en naar jullie volgende hotel gebracht waar jullie één nacht zal verblijven.

b3lineicon|b3icon-traffic-cone||Traffic Cone
dag 7

Dag 7

Helaas vertrek dag. Afhankelijk van het tijdstip van vliegen zou in de ochtend nog een mooi uitrij ritje gemaakt kunnen worden of zelfs weer helemaal vanaf Almuñecar via de kustlijn naar Malaga airport gefietst kunnen worden. 

Let op: wij streven de maximale flexibiliteit na met betrekking tot start-en finish dag, zodat je de beste vluchten kunt vinden. Bovenstaand programma is een richtlijn voor de Rondrit Andalucië. Wil je langer blijven of een ander programma? Dat kan uiteraard geregeld worden. Neem hiervoor contact met ons op via albert@wielrenvakantie.nl.


Rondrit Andalusië 2

Alles wordt voor je geregeld

Tijdens deze ‘Rondrit’ wordt alles geregeld. Dat betekent dat er geweldige routes zijn uitgezet, dat jullie beschikken over goed materiaal (Giant of Trek) en verblijven in goede hotels (met zwembad) en we zorgen dat jullie bagage wordt vervoerd als jullie op de fiets zitten naar het volgende hotel, zodat niets je in de weg staat om volledig van het wielrennen, Andalusië en de Spaanse cultuur te genieten. 

Rondrit door Andalusië is inclusief:

 • 6 hotelovernachtingen o.b.v. tweepersoonskamer inclusief ontbijt
 • uitstekende racefiets inclusief reservebinnenbanden, bidons, bandenlichter, inbussleutel en fietspompje (in het hotel is een grote fietspomp aanwezig met barometer)
 • mooiste routes (beschikbaar op Garmin) en op dag 1,3 en 6 transport van jullie bagage
 • hulp bij pech of ongeval
 • 1x wasservice van je wielrentenues bij aankomst in Granada
 • airport service terug naar Malaga of begeleiding van een volgauto in de laatste dag naar Malaga Airport wordt gefietst

Wat kost het?

Deze geheel verzorgde Rondrit door Andalusië kost € 1.095 per persoon.

Let op: minimaal aantal deelnemers is 4 en maximaal 8. 

Optioneel

 • Wil je liever een privékamer? Dan geldt een meerprijs van € 30 per dag per kamer

>> Controleer eerst de beschikbaarheid bij ons voordat je een vlucht boekt <<

Onderstaande is NIET inbegrepen in de prijs van de arrangementen:

 • vervoer naar Malaga, Spanje (inclusief eventueel vervoer van je eigen fiets)
 • pick-up van de luchthaven Malaga (meest flexibel is om een auto te huren)
 • lunch/diner voor onderweg en ‘s avonds
 • eventuele excursies of dagjes uit
 • reisverzekering
Vergeet niet je eigen fietskleding inclusief schoenen, helm (verplicht in Spanje!), handschoenen en zonnebril mee te nemen. En natuurlijk kan zonnebrand niet ontbreken (mijn advies kies een hoge factor!).
BETALINGSVOORWAARDEN
Onze prijzen zijn gebaseerd op twee persoonskamers en zijn inclusief BTW. 
 
Het verschuldigde bedrag dient uiterlijk 4 weken voor aanvang van de wielrenvakantie door Wielrenvakantie.nl te zijn ontvangen. Boekt u uw reis bij ons binnen 4 weken voor aankomstdag dan dient u de volledige reissom in 1 termijn te betalen binnen 3 dagen na ontvangst van de factuur. Lees hier onze boekingsvoorwaarden.
× App